02.12.2018

Altıkurnalar Camii’nde Sabah Namazı Buluşma Programı

02.12 2018 Pazar günü Çınar Lisesi Öğrencileri ve Mahallenin gençleri Altıkurnalar Camii’nde “Gençlik ve Cami Cemaatti Kaynaşması Sabah Namazı Buluşma Programı”nda bir araya geldiler. Programa Osmangazi Müftülüğü Şube Müdürü Şaban ÇAĞLAR, Çevre Camilerin Din Görevlileri, Dernek Başkanları katıldılar. Namazdan sonra Şube Müdürü Şaban ÇAĞLAR, konuşma ve dua yaparak, Gençler ve Öğrencilerle ilgili güzel temennilerde bulundu. Program sonunda gençlerle sohbet edilerek, programa katılanlara Çorba ve Çay ikram edildi. Altıkurnalar Camii İmam-Hatibi Mustafa BASRIK, bu tür programların Camilerinde  her ayın son haftası Pazar günleri devam edeceği bilgisini paylaşarak, gençlerin-öğrencilerin aralarında olmalarından onur duyacaklarını belirtti.