06.12.2018

Engelliler Haftası Kahvaltı Programı Buluşması

03-09 Aralık Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında, 06 Aralık 2018 Perşembe günü Osmangazi Müftülüğünde Ahmetpaşa Kur’an Kursunda eğitim-öğretim gören engelliler ile “Sabah Kahvaltısı Buluşma Programı” yapıldı. Programa İl Müftüsü İzani TURAN, İlçe Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU, Şube Müdürü Şaban ÇAĞLAR, Osmangazi Müftülüğü Vaizleri Yusuf ERDAL ile Esma SİMAV, Şef İkram PEHLEVAN, Engelliler Koordinatörü Ahmetpaşa Kursu Kursu Yöneticisi Nurdan AYGÜN, Ahmetpaşa Kur'an Kursu İşitme Engelliler Sınıfı Öğreticisi Ayşe KÖSE, Görme Engelliler Sınıfı Öğreticisi Selma ÖZKAYA ile engelli kurs öğrencileri ile engelli vatandaşlar katıldılar. Programdan sonra Osmangazi Müftülüğü yanında yeni açılan “Bursa Panaroma” ziyaret edildi. Böyle bir programdan dolayı, katılanlar memnuniyetlerini dile getirdiler.