23.12.2018

Altıkurnalar Camii’nde Programlar Devam Ediyor

İlçemiz Başaran Mahallesinde bulunan Altıkurnalar Camii'nde Her Ay'ın son Pazar Günleri “Gençlerle Namazı Buluşma Programları” gerçekleştirilmektedir. Sabah namazı sonrası Kuran-ı Kerim Tilaveti, Tembihat, Sohbet (Bu hafta, 23.12.2018 Pazar günü “Ashab-ı Kayf” (Yedi güzel insan, Yedi güzel Genç örnek anlatıldı'') Altıkurnalar Camii’nde aslında  her hafta gençlerin de katıldığı Cami Cemaatiyle gençlerin kaynaşmasını sağlayan bu tür rogramlar yapılmaktadır. Ay sonlarında yapılmakta olan program, daha detaylı ve katılımlı olmaktadır.
Osmangazi ilçe Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU ve Müftülük personelinin de bazen katıldığı bu programlar, Müftülüğümüz ile işbirliği içinde yapılmaktadır.

Bu tür programların hayır sahiplerinin ikramları ile yapılmakta olduğu bilgisini veren Altıkurnalar Cami İmam-Hatibi Mustafa BASRIK; bu buluşmaların artarak devam etmesi için gayret gösteren Cemaatimiz ve Cami Derneğimize teşekkür ediyoruz, dedi. Ayrıca camilerinde her sabah sohbet, Kuran tilaveti, ilmihal ve hadis halkalarının oluşmasını sağlamak amacında olduklarına da dile getirdi.
Bu programlara çevre camilerin din görevlilerinin katılımı ise, ayrı bir zenginlik ve güzellik katmaktadır.