15.01.2019

Müftülüğümüzden Dürdane Mahallesine Ziyaret

“Yatsı ve Sabah Namazları Buluşma Programları” kapsamında, Müftülüğümüzce 14.01.2019 tarihinde İstanbul yolu istikametinde bulunan Dürdane Mahallesine “Yatsı Namazı Buluşma Programı” için ziyaret gerçekleştirildi. Programa İlçe Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU, Şube Müdürü Şaban ÇAĞLAR, Müftülük Şefi İkram PEHLEVAN, Müftülük Şoförü Muhammet GÜL, Din Hizmetleri Biriminden Hayrettin TEKİN, İsmail Hakkı Kur’an Kursu Öğreticisi Ayhan POLAT, Orhan Camii İmam-Hatibi Orhan DEMİRARSLAN ve Ovaakça Merkez Camii İmam-Hatibi Ahmet Sinan ERÇETİN katıldılar.

Yatsı namazından önce katılımcı Din Görevlileri tarafından program yapıldı. Program İlçe Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU’nun sohbeti ve dua ile sona erdi. Yatsı namazından sonra çay ikramında bulunuldu. Ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirip; sıcak ilgi, alaka, yakınlık ve misafirperverlik gösteren başta Dürdane Mahallesi Muhtarı Muhsin CANDAR‘a, Dürdane Mahallesi İmam-Hatibi Mustafa BÖLÜKBAŞI’na, İlçe Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU tarafından teşekkür edildi.