18.01.2019

Cami Etkinlikleri Programları Devam Ediyor

Müftülüğümüz tarafından Ekim ayında başlatılan ve Mart ayı sonuna kadar devam edecek olan "Cami Etkinlikleri" kapsamında Yatsı ve Sabah Namazı Cemaatle Buluşma Programları devam Ediyor. 17.01.2019 Perşembe akşamı Alemdar Mahallesinde (Sırameşeler) Uğurlu Camii’nde “Yatsı Namazı Buluşma Programı” yapıldı. Programa Osmangazi Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU, Şube Müdürü Şaban ÇAĞLAR, Şef İkram PEHLEVAN, Din Hizmetleri Biriminden Hayrettin TEKİN ile programda görev yapan çevre camilerin Din Görevlileri katıldı. Program, İlçe Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU’nun sohbeti ve duası ile sona erdi. Programa kalabalık cemaatle beraber Nizam Karasu Anadolu İmam Hatip Lisesinden Meslek dersleri öğretmenleri ile öğrenciler de katıldılar.

18.01.2019 Cuma günü Hamitler Mahallesinde Özkul Camii'nde “Sabah Namazı Buluşma Progamı” yapıldı. Bu programa yine Osmangazi Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU, Şube Müdürü Şaban ÇAĞLAR, Şef İkram PEHLEVAN ile programda görev yapan çevre camilerin Din Görevlileri katıldılar. Program Sabah ezanından sonra Din Dörevlilerinin okuduğu Yasin Suresi ile başladı. Namazdan sonra da Tembihat duaları yapıldı. İlçe Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU’nun sohbeti ve duası ile program sona erdi. Programdan sonra da katılımcılara çorba ikram edilerek, teşekkür edildi.

Her iki program da katılımcıların yoğun olduğu güzel bir program oldu.