10.03.2019

A.D.R.B. Vaizlerinden Kadınlar Günü Programı

Osmangazi İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında 08.03.2019 Cuma günü saat 10.30’da Molla Fenari Çok Amaçlı Salonda “Geçmişten Geleceğe Kadın ve Toplum” konulu Bayan Kur’an Kursu Öğreticileri, Öğrencileri ve Bayanlara yönelik bir program düzenlendi.

Sunuculuğunu Sati Fakih Kuran Kursu öğreticisi Kamile AĞCA'nın yaptığı proğram Alipaşa Kuran Kursu öğreticisi Sevinç GEDİK'in Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Osmangazi İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörü Vaiz Tuğba BOZDEMİR SEVİNÇ 'in açış ve selamlama konuşmasından sonra, İvazpasa Kuran Kursu Öğreticisi Veliye SEVİM' in Hz.Hatice ve Alipaşa Kuran Kursu öğreticisi Sevinç GEDİK'in Hz.Ayse sunumlarıyla devam etti.
Üç ayların başlangıcı olması sebebiyle Osmangazi Ilçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu vaizi Esma SİMAV üç aylar ve değerlendirilmesi ile ilgili bir konuşma yaptı.
Kiremitçi Kuran Kursu Öğreticisi Gülsüm BÜKEÇ ve Hamzabey Kuran Kursu Öğreticisi Hacer ÖZAYTAŞ'in ilahi dinletilerinin ardından, proğram Alipaşa Kuran Kursu öğreticisi Kader YILMAZ'IN yaptığı dua ile sona erdi.