10.03.2019

Atıcılar Veysel Karani K.K.'da Kadınlar Günü Programı

Kadınlar günü etkinlikleri kapsamında 9 Mart 2019 Cumartesi günü saat 14.30 da Atıcılar Veysel Karani Kur’an Kursu Gençlik Merkezinde gençler ve hanımlarla söyleşi programı gerçekleştirildi.

Atıcılar Veysel Karani Kur'anKursu Yöneticisi Nurcan TEKİN’İN Selamlama konuşmasıyla başlayan program, İl Müftü Yardımcısı Sedanur SEZEN’İn Günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etmiştir.

Sedanur SEZEN’in:  bu tür güzel programların Gençliğe Değer Projesi kapsamında genç kız öğrencilerimizin ve hanımlarımızın kaynaşması açısından güzel çalışmalara vesile olacağını belirten konuşmasından sonra, programa katılan İl vaizlerinden Emine KİRİŞCİ, Müftülüğümüz vaizlerinden Sibel ÖĞÜT, Esma SİMAV ve Nimet KESELİ USTABAŞI’nın gençlerle yaptıkları söyleşi ve yapılan etkinlikle devam etmiştir.

Gençlerin yaptığı faaliyetlerin tanıtımı ve hanımların hazırladığı ikram ve hediyelerle program sona ermiştir.