12.03.2019

Nilüferköy Mahallesinde de Yatsı Namazı Programı

“Cami Etkinlikleri” kapsamında, İl Müftüsü İzani TURAN, Osmangazi İlçe Müftüsü Vekili ve Şube Müdürü Şaban ÇAĞLAR, Din Hizmetleri Biriminden Hayrettin TEKİN, Program için görevli din görevlilerinin katılımlarıyla 11.03.2019 Pazartesi günü Nilüferköy Mahalle Camii’nde  Regaib Kandili nedeniyle ertelenen “Yatsı Namazı Buluşma Programı” yapıldı.

Yatsı namazından önce katılımcı din görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti, İlahi ve Kasidelerle program yapıldı. Programa bayanlar da katıldı. Program, İl Müftüsü İzani TURA’nın sohbeti ve dua ile sona erdi. Ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirip; sıcak ilgi, alaka, yakınlık ve misafirperverlik gösteren başta Nilüferköy Mahallesi Muhtarı Burhan MANDACI’ya, Camii İmam-Hatibi  Mehmet TOPAOĞLU’Na, Mahalle halkına İlçe Müftü Vekili Şaban ÇAĞLAR tarafından teşekkür edildi.