19.03.2019

Çanakkale Şehitlerini Ziyaret Programı

18 Mart Çanakkale Şehitleri haftası nedeniyle Osmangazi Müftülüğü Bayan Gençlik Koordinatörlüğü tarafından gençliğe Değer Projesi kapsamında öğrencilerle 16 Mart 2019 Cumartesi günü Çanakkale Şehitliğini ziyaret programı düzenlendi.

Müftülüğümüz Bayan Gençlik Koordinatörü Sibel ÖĞÜT ün Başkanlığında Atıcılar Mah. Veysel Kar’an Kur’an Kursu Öğreticisi Nurcan TEKİN,  Nurten Cengiz Oğuz Kur’an Kursu Öğreticisi Emine GÜNDOĞDU ve Hamitler Toki Kur’an Kursu Öğreticisi Yasemin ÇİLİNGİR in eşliğinde gençlerimizle şehitlerimize vefa ve Çanakkale ruhunu anlatma üzerine ziyaret gezisi düzenlendi.

Rehber Eşliğinde yapılan şehitlik ziyaretinden gençlerimizin duygulandığı ve şehitlerimizin bu vatan için verdikleri mücadeleden çok etkilendikleri gözlemlendi. Hafta dolayısıyla okunan hatimlerin, salâvatların ve tevhidlerin toplu duasıyla ziyaret sona erdi.