09.05.2019

İslamda Kadın Sağlığı Seminerleri Yapıldı

Osmangazi İlçe Müftülüğü ve Osmangazi İlçe Sağlık Müdürlüğü ile birlikte gerçekleştirilen 14.01.2019-25.04.2019 tarihleri arasında Gebelikte Kronik Hastalıklar ve İslamda Kadın Sağlığı Seminerleri tamamlandı. Müftülüğümüze bağlı 79 kuran kursunda 1821 kişiye verilen eğitimde gebelik döneminde kronik hastalıklar ve ilaç kullanımı ile dinimizde kadın sağlığı konularında Kuran Kurslarındaki kadınlar bilgilendirildi.

Seminerlerde Osmangazi İlçe Sağlık Müdürlüğü eğitim hemşireleri Latife POLAT, Nigar TEKİN, Gönül DEMİRCİ VASSAL, Melek ÇİÇEK, Edibe AŞIK ve Meryem SAATÇI  ‘’Gebelikte Kronik Hastalıklar”, Osmangazi İlçe Müftülüğü vaizleri Tuğba BOZDEMİR SEVİNÇ, Nimet KESELİ USTABAŞI, Sibel ÖĞÜT, Esma SİMAV ve İl Müftülüğü vaizleri Aynur IŞIK, Emine KİRİŞÇİ, Fatma ALKAN ve Meryem YİĞİT İslamda Kadın Sağlığı’’ konularında sunum yaptılar.