13.05.2019

Tashih-i Huruf Kursu Mezunları Belgelerini Aldılar

05 Kasım2018 tarihinde başlayıp, 25 Nisan 2019 tarihinde sona eren Tashih-i Huruf Kursunu başarıyla bitiren Osmangazi Müftülüğü Kursiyerleri Kursu birincilikle bitiren Şekerhoca Camii İmam-Hatibi Adem ÇİFTLİ ve diğer kursiyerler Tavukçu Camii İmam-Hatibi Salih ARSLANER, Arafat Camii Müezzin- Kayyımı Ömer AKPINAR, Orhan Camii Müezzin-Kayyımı Fatih ERÇETİN, Selçukgazi Mahallesi İmam-Hatibi Mehmet MANDACI, Hüdavendigar Erenler Camii Müezzin-Kayyımı Adanan DOĞAN ile Arifan Camii Müezzin-Kayyımı Fahrettin Razi YALÇINKAYA Belgelerini 13.05.2019 Pazartesi günü İlçe Müftümüz Lütfü İMAMOĞLU’dan aldılar.

İlçe Müftümüz Lütfü İMAMOĞLU, başarılarından dolayı kendilerini tebrik ederek, görevlerinde başarılar diledi.