16.07.2019

15 Temmuz Şehitlerini Anma Programı:“Sunum ve Tiyatro Gösterimi”

Osmangazi Müftülüğü ile Yıldırım Müftülüğü Gençlik Koordinatörlerinin ortaklaşa organize ettiği “Genç Kardeşim Sensiz Olmaz” projesine katılan Yaz Kur’an Kursu öğreticileri ile öğrencilerinin hazırlayıp, öğrenci ve velilere yönelik olarak “Fetö: Din İstismarının Arkasına Gizlenen Terör Örgütü” başlıklı sunum ile, tiyatro gösterimi, 16 Temmuz 2019 Salı günü 10.30-12.30 saatleri arasında Osmangazi Müftülüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir.

Etkinliğe İl Müftü Vekili Durmuş AYVAZ, İl Müftü Yardımcısı Sedanur SEZEN, Osmangazi İlçe Müftüsü ve Yıldırım İlçe Müftü Vekili Lütfü İMAMOĞLU katılarak konuşma yaptılar. Osmangazi Müftülüğü Şube Müdürü Şaban ÇAĞLAR, Gürsu Müftülüğü Şube Müdürü Fahri TONOĞLU, Yıldırım Müftülüğü Şefi Ahmet KÖSE, Gençliğe Değer Projesi Koordinatörleri, Kur’an Kursu Öğreticileri, Öğrenciler ve Velileri katıldılar. Programa katılanların duygu dolu anlar yaşadıkları gözlemlenmiştir.