10 Aralık 2021 Cuma günü Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın teşrifleri ile Bursa İl Müftülüğünce Ulucami’de İbnü’l-Cezeri Aşere Takrib ve Tayyibe Kursunda eğitimlerini tamamlayan kursiyerler için İcazet merasimine tüm halkımız davetlidir.

Bursa İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun organizesiyle Bursa Büyükşehir Belediyesi Erkek Konukevine Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınlarından kitap hediyesinde bulunuldu.

Bursa İl Müftülüğü Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Öğretmenleri Bursa genelinde hafızlık yapan öğrencilerin velilerine yönelik eğitim seminerlerine başladı.

Bursa İl Müftülüğü tarafından düzenlenen “Hocalarımız Okuyor” etkinliklerinin kasım ayı konuğu Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan oldu.