22.03.2022

Geçici Öğreticiler Sınav Sonuçları

Ek Ders Ücreti Karşılığında Çalıştırılacak Geçici Öğreticiler (Hafızlık Eğitimi Destek Programı) Sınav Sonuçları

Bilgilendirme Notu

İl Müftülüğümüzce 15 Mart 2022 tarihinde yapılan ek ders ücreti karşılığında çalıştırılacak geçici öğreticiler (Hafızlık Eğitimi Destek Programı) sınavı sonuçları aşağıdadır.

İhtiyaç duyulması halinde ek ders ücreti karşılığında çalıştırılacak geçici öğreticiler (Hafızlık Eğitimi Destek Programı) görevlendirme işlemleri sınava müracaat ettiğiniz İlçe Müftülüğü tarafından yapılacaktır.

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin 8 inci alt bendinde “Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak” hükmü, Devlet Personel Dairesi Başkanlığının mütalaası ve Diyanet İşleri Başkanlığımızın talimatı gereği yapılacak olan arşiv araştırması neticesinde herhangi bir olumsuzluk çıkması halinde görevlendirmeler iptal edilecektir.

Bilgilerinize sunulur.

Bursa İl Müftülüğü