24.05.2024

İl Müftüsü Karabayır Aile Okulu Kapanış Programına Katıldı

Bursa İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Merkezince yürütülen Aile Okulu Seminerlerinin bu dönemki kapanış programı Sinan Durmaz Konferans Salonunda yapıldı. Kur’an- ı Kerim tilaveti ile başlayan programda açış konuşmasını Bursa İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır yaptı. Müftü Karabayır programda emeği geçenlere ve aileyi ayakta tutan değerlere sımsıkı sahip çıkıp gençleri geleceğe hazırlayan hanımefendilere aile okulu eğitimi programına göstermiş oldukları teveccüh için teşekkür etti. Kapanış programında Aile Danışmanı Fatma Betül Yılmaz Eminsoy tarafından aileye dair konferans sunumu gerçekleştirildi. Program İl Müftü Yardımcısı Melek Menteşe’nin 4 haftalık eğitimi başarıyla bitiren kursiyerlere belge takdimi ile sona erdi.