29.02.2024

Bursa’da Ailede Zaman Bilinci Konferasına Katılım Oldukça Yoğun Oldu

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Aile ve Dini Rehberlik Dairesi Başkanlığınca hayata geçirilen “Değerleriyle Güçlü Aile” projesi kapsamında Bursa İl Müftülüğü ADRM tarafından Ailede Zaman Bilinci Konferansı düzenlendi. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açılış ve selamlama konuşmasını İl Müftü Yardımcısı Melek Menteşe yaptı. Ailede Zaman Bilinci konferansını vermek üzere kürsüye gelen DİB Başkanlık Vaizi Ayşe Akkoç katılımcılara aile içi iletişim ile aile üyelerinin verimli ve kaliteli zaman geçirmenin aile kalmadaki etkisine dair oldukça önemli bilgiler aktardı. Katılımın oldukça yoğun olduğu konferans programı İl Müftü Yardımcısı Melek Menteşe’nin Başkanlık Vaizi Akkoç’a hediye takdimi ile sona erdi.