19.02.2021

“1 Bot 1 Mont Olsun, Bu Kış Çocuklara Bayram Olsun”

Bursa İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Bursa Şubesi Kadın Kolları iş birliğinde "Kış Bayramı" projesi kapsamında temin edilen kışlık kıyafetler, Ardahan’da çocuklara hediye edilmek üzere yola çıktı.
Bu Kış Çocuklara Bayram Olsun temasıyla yola çıkan TDV Bursa Şubesi Kadın Kolları ekibi “Kış Bayramı” kampanyası kapsamında topladıkları 143 adet bot ve 143 adet montu Ardahan’a gönderdi.
Kampanyada toplanan bot ve montlar, İl Müftüsü İzani Turan ve TDV Bursa Şubesi Kadın Kolları üyelerinin katılımıyla müftülük önünde yapılan uğurlama programıyla gönderildi.
İzani Turan yaptığı konuşmada kampanyaya destek veren tüm hayırseverlere teşekkür ederek, yapılan hayırların kabul olması temennisinde bulundu.