24.03.2021

İl Müftüsü İzani Turan Mobil İrşad Ekibine Teşekkür Belgesi Verdi

“Ahlaklı Birey Erdemli Toplum Projesi” kapsamında projenin başlangıcından itibaren sahada aktif olarak çalışmalar yapan Mobil İrşad Ekibi, Bursa İl Mütfülüğünde bir araya geldi.

İl Müftüsü İzani Turan’ın başkanlığında, İl Müftü Yardımcıları, Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer İlçe Müftüleri, Proje Koordinatörü ve Mobil İrşad kurucu ekibinin katıldığı toplantıda genel değerlendirmeler yapıldı.

İl Müftüsü İzani Turan, projenin başladığı 2017 Aralık ayından bu yana esnafımızı mekanlarında ziyaret eden Mobil İrşad ekibinin şimdiye kadarki çalışmalarına değinerek önemli bir vazife yürüttüklerini, halkımızdan da olumlu geri  dönüşler aldıklarını, pandemi sürecinde ara verilmek zorunda kalınan faaliyetlere normalleşmeyle birlikte yeniden hız verileceğini ifade etti.

İzani Turan yaptığı konuşmanın ardından Mobil İrşad alanından sahada öncü çalışmalara imza atan ekibi ayrı ayrı tebrik ederek teşekkür belgelerini takdim etti.

Toplantıda ayrıca önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalar hakkında da görüşüldü.