31.03.2021

“Bir Damla Hayat” Projesine Bağışta Bulunan Vatandaşımıza Teşekkür Belgesi Verildi

Bursa İl Müftüsü İzani Turan “Bir Damla Hayat” projesi kapsamında toplu bağış yapan vatandaşımıza teşekkür belgesi takdim etti.

Türkiye Diyanet Vakfının susuzluk çeken ülkelere su kuyusu açtığı “Bir Damla Hayat” projesi kapsamında isim hakkı dört hisseye bölünen su kuyularından birini Bursalı hayırsever vatandaşımız tek başına alarak 51.800 TL bağışta buludu. Temiz içme suyu sıkıntısının yaşandığı Tanzanya için bağışta bulunan hayırsever vatandaşımız Bursa İl Müftüsü İzani Turan tarafından makamında ağırlandı. Görüşme sonrasında Turan kendisine yaptığı bağıştan ötürü teşekkür belgesi takdim etti.

Türkiye Diyanet Vakfı Bursa Şubesi “Bir Damla Hayat” projesi kapsamında bağış kampanyasına devam ediyor.