02.04.2021

Yıldırım Belediyesi ve Yıldırım İlçe Müftülüğü'nden İdlib'e Konut Desteği

Türkiye Diyanet Vakfı'nın İdlib'de “Bir İyilik, Sıcak Bir Yuva” temasıyla başlattığı İyilik Konutları projesi kapsamında Yıldırım Belediyesi ve Yıldırım İlçe Müftülüğü ortaklaşa olarak 100 konut bağışladı.

Bursa İl Müftüsü İzani Turan kampanyaya büyük destekte bulunan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ve Yıldırım İlçe Müftüsü İbrahim Halil Demir'i makamında ağırladı. İl Müftüsü Turan bu kampayaya desteklerinin büyük bir dayanışma ve ortaklık örneği olduğunu ifade ederek teşekkür etti.

Görüşmenin ardından Bursa İl Müftüsü İzani Turan, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ve Yıldırım İlçe Müftüsü İbrahim Halil Demir “Bir İyilik, Sıcak Bir Yuva - Yıldırım'dan İdlib'e 100 Konut" bağış levhasıyla fotoğraf çekildi.

Savaşın başladığı günden bu yana eğitimden hayri hizmetlere kadar pek çok alanda Suriye halkına destek olan Türkiye Diyanet Vakfı zor şartlarda yaşam mücadelesi veren aileler için “Bir İyilik, Sıcak Bir Yuva” temasıyla başlattığı İyilik Konutları projesi kampanyası ile başta yetim ve engelli aileler olmak üzere savaş mağduru ailelerin bir nebze de olsa yaşam standartlarını iyi hale getirmeye devam ediyor.