10.06.2021

Ezanı Güzel Okuma ve Etkili Hutbe Sunumu Yarışmaları Düzenlendi

2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Türkiye genelinde düzenlenecek olan Ezanı Güzel Okuma ve Etkili Hutbe Sunumu Yarışmalarında Bursa’yı temsil edecek isimler belirlendi.
İl Müftülüğünde düzenlenen yarışmalar sonucunda, İl birincileri bölge finaline katılmaya hak kazandı.

İl Müftüsü İzani Turan’ın kurul başkanlığında oluşturulan yarışma komisyonlarında, İl Müftü Yardımcısı Dr. İbrahim Özler, Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Remzi Kaya, Kestel İlçe Müftüsü Arif Yeşiloğlu, İl Müftülüğü Başvaizleri Mehmet Kutlay, Ahmet Arda, Öğretmen Zafer Çiftli, İsmail Turan ve Din Hizmetleri Uzmanı Ahmet Altın komisyon üyesi olarak yer aldı. Yarışma sonucunda dereceye girenlere ödülleri komisyon üyeri tarafından verildi.

2021 YILI CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI ETKİLİ HUTBE SUNUMU VE EZANI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI KAZANANLARIN LİSTESİ

ADI-SOYADI

ÜNVANI