11.06.2021

Bursa İl Müftülüğü İl Ve İlçe Diyanet Gençlik Koordinatörleri İle Değerlendirme Toplantısı

Aşr-ı Şerif okunmasıyla başlanan toplantı, Gençlik çalışmalarından sorumlu İl Müftü Yardımcısı Dr. İbrahim Özler’in takdimi ve İl Müftüsü İzani Turan’ın gençliğin önemi ve yapılan çalışmaların değeri üzerine yaptığı konuşması ile devam etti.  Toplantıın devamında Ramazan ayında gerçekleştirilen “Arife Çiçekleri Çocuk Sevindirme Projesi” dolayısıyla Gençlik Koordinatörleri ile TDV Kadın ve Gençlik Kolları gönüllüleri Teşekkür Belgesi ve çeşitli hediyelerle taltif edildiler.
Pandemi sürecinde gençlik çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda, koordinatörlerin görüşleri alındı ve yaz dönemi için gerçekleştirilebilecek faaliyetler üzerinde mütalaa yapıldı.

Düzenlenen toplantı yapılan çeşitli ikramlarla birlikte sona erdi.