16.06.2021

Ramazannâme Projesi’ne Katılım ve Katkı Sağlayan Personelle Moral Buluşması

Bursal İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü “Ramazannâme Projesi” kapsamında; Sahne, Ses Eğitimi, Senaryo Yazma Atölyesi, Müzik Usul ve Makamları, Hayal Atölyesi, Sunum Becerileri aşamalarına katılım ve katkı sağlayan personelle moral buluşması gerçekleştirildi.

Bursa İl Müftüsü İzani Turan’ın katılımıyla Müftülük toplantı salonunda yapılan törende İl Müftü Yardımcısı Dr. İbrahim Özler ve Yıldırım İlçe Müftüsü İbrahim Halil Demir de yer aldı.

Konuşmasında gençlere yönelik değerler eğitiminin çeşitli araçlarla sunulmasının önemine değinen Bursa İl Müftüsü Turan, “Dinin özünde yatan ahlak üzerine bina edilmiş bir hayat, aynı zamanda merhamet dolu bir hayattır. Sosyal medya kullanımının yaygınlaştığı günümüzde yeni tabirlerimiz arasına giren ‘sosyal medya ahlakı’ bilincinin oluşturulmasına katkı sağlayan bütün çalışmaların çok değerli olduğunu” ifade ederek, “Ramazan ayı boyunca gençlerimize özel, sosyal medya hesaplarından, her gün 16 canlı yayın programı hazırlayıp sunmanın ne kadar emek istediğini biliyoruz. Büyük bir özveriyle bunu başardınız. Başarılarınızın artarak devamını diliyorum ve inanıyorum ki çok daha güzel projelere birlikte imza atacağız” sözlerine yer verdi.

Salgın (Covid19) kurallarına riayet edilerek gerçekleştirilen program, projeye katılım ve katkı sağlayan personele teşekkür belgesi ve çeşitli hediyelerin verilmesinin ardından yapılan çeşitli ikramlarla birlikte sona erdi.