14.07.2021

Şehit Aileleri Ziyaret Edildi

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Şehit Jandarma Er Bahadır Aydın ve 15 Temmuz Şehidi Şirin Diril’in Bursa’daki aileleri ziyaret edildi.

Bursa İl Müftü Vekili Yavuz Yıldız, İl Müftü Yardımcısı Melek Menteşe ve beraberindeki heyet 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Bursa’daki şehit ailelerini ziyaret etti.

İl Müftü Vekili Yavuz Yıldız “Devletin birlik ve bekası için şahadet şerbeti içen bütün şehitleri rahmet ve minnetle anıyoruz” diyerek şehit ailelerinin her zaman ziyaretçisi ve destekçisi olacaklarını ifade etti.

Okunan Kur’an-ı Kerim ve yapılan duaların ardından şehit ailelerine Kur’an-ı Kerim hediye edilerek ziyaretler sona erdi.