18.08.2021

Aşure Günü Ziyaretleri

Bursa İl Müftülüğü, Aşure Günü etkinlikleri kapsamında kadın konukevine ziyarette bulundu. Aralarında İl Müftü Yardımcısı Melek Menteşe, İl Vaizi Zeynep Orhan Tatlıcı, TDV Bursa Kadın Kolları başkanı Kevser Dal'ın bulunduğu ziyaret ekibi Kurum Müdürü Ayşe Baykan, kurum personeli ve konukevi sakinleriyle görüştü.

Görüşmede kurumlararası protokol çerçevesinde yapılan çalışmalar değerlendirildi ve yeni çalışmalar planlandı.

Kurum Müdürü Ayşe Baykan'ın ziyaretten ve Müftülük hizmetlerinden duydukları memnuniyeti ifade ettiği görüşme Müftülüğün aşure ikramıyla son buldu.

Aşure Günü etkinlikleri kapsamında ayrıca Hasan Öztimur Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Bursa Büyük Şehir Belediyesi Erkek Bakım Evi ve Şahadet Cami Kur’an Kursu da ziyaret edildi.

Aralarında İl Müftü Yardımcısı Melek Menteşe, İl ADRB Koordinatörü Fatma Alkan ve  TDV Bursa Kadın Kolları Başkanı Kevser Dal'ın bulunduğu ziyaret ekibi kurum müdürleri ve bakımevi sakinleriyle görüştü.

Bakımevi, huzurevi ve Kur’an Kursuna yapılan ziyaretler Müftülüğün aşure ikramıyla son buldu.