27.08.2021

GEÇİCİ ÖĞRETİCİ SINAV SAAT BİLGİLERİ

İlimize bağlı İlçe Kur’an kurslarında ihtiyaç olduğu takdirde değerlendirilmek üzere İl Müftülüğü Hizmet Binasında

31 Ağustos 2021 Salı ve
1 Eylül 2021 Çarşamba

günleri geçici Kur’an kursu öğreticisi yarışma sınav listesi, tarihleri ve saatleri aşağıdaki gibidir.

Sınava girecek adaylar,

a) Sınava gelirken T.C kimlik nolu kimlik belgelerinden birini (nüfus cüzdanı, pasaport veya ehliyet) yanlarında bulunduracaklardır.

b) Sınava girecekleri saatte sınav yerinde olmaları gerekmektedir.

c) Sınav binasına HES kodu ile giriş yapılmaktadır.

Sınav öncesi, sonrası ve görevlendirme sürecindeki işlemlerde gerçeğe aykırı belge verdiği ya da beyanda bulunduğu tespit edilen adayların başvuru ve sınavları geçersiz sayılacağı gibi görevlendirilmeleri yapılsa dahi görevleriyle ilişikleri kesilecektir.

Sınav ve görevlendirme sürecinde Müftülüğümüzün internet sitesinde yapılan tüm duyurular tebligat sayılacaktır.

Adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Sınav Yeri : Bursa İl Müftülüğü Hizmet Binası

(Altınova Mahallesi İstanbul Caddesi No:396 16270 Osmangazi / BURSA)