03.09.2021

Hafızlık Öğrencilerinden Yeni Hizmet Binasına Ziyaret

Orhaneli Merkez Kuran Kursu’nda hafızlık yapan kız öğrenciler, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın geçtiğimiz günlerde açılışını yaptığı Bursa Müftülüğü Şehreküstü hizmet binasını ziyaret etti.

İçinde Gençlik Merkezi, Kitap Kafe, Diyanet Vakfı Kitapevinin de bulunduğu Müftülük binasını gezen öğrenciler, gençlik merkezinde İl Müftü Yardımcısı Melek Menteşe ile bir araya geldi. İl Gençlik Koordinatörleri Yavuz Yedek ve Nurcan Tekin’nin öğrencilere gençlik çalışmaları hakkında bilgi vermesinin ardından Diyanet Vakfı Kitapevini dolaşarak yayınları incelediler.

Programlarının devamında hafızlık öğrencilerini makamında ağırlayan İl Müftüsü İzani Turan, hafızlığın önemine değinerek öğrencileri gayret ve özverili çalışmalarından dolayı tebrik etti. Ziyaretlerin sonunda tüm öğrencilere müftülük tarafından hediyeler takdim edildi.