09.09.2021

Hafızlık Yarışmasında Bölge Birincisi Bursa’dan

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Hafızlık yarışmasında ilimiz Bursa’yı temsil eden Yıldırım Müftülüğü Sad Bin Muaz Yatılı Kız Kur’an Kursu öğrencisi Hümeyra Güneş birinci oldu.

Bursa İl Müftüsü İzani Turan hafızlık yarışmasında başarı gösteren öğrenciyi makamında ağırlayarak tebrik etti. Hocaları ve ailesini de tebrik eden İl Müftüsü Turan, hafızlığın öneminden bahsederek bu yoldaki gayretlerinin devamını diledi. İl Müftü Yardımcısı Melek Menteşe ve Yıldırım İlçe Müftüsü Halil İbrahim Demir’in de katıldığı görüşmenin sonunda öğrenciye ve hocalarına hediyeler takdim edildi.

İstanbul’da düzenlenen bölge yarışmasında dereceye giren Hümeyra Güneş, Hafızlık Yarışması Türkiye Finalinde ilimizi temsil edecek.