18.09.2021

Manevi Danışmanlar Göreve Başlıyor

Başkanlığımız gençlere yönelik manevi danışmanlık hizmeti sunma çalışmaları kapsamında KYK ve TDV Yurtlarında görevlendirilen manevi danışmanlar sahadaki çalışmalarına başlıyor.

Yurtlarda gençlere manevi danışmanlık yapmak üzere görevlendirilen din görevlileri ve Yurt Müdürleriyle İl Müftülüğünde yapılan toplantıda bir araya gelindi. İl Müftü Yardımcısı Dr. İbrahim Özler’in yürüttüğü toplantıda öncelikle KYK ve TDV Yurt Müdürleri ile görüşülerek manevi danışmanlık hizmetlerinin boyutu ve ihtiyaç duyulan alanlar hakkında istişarelerde bulunuldu.

Göreve başlayan din görevlileriyle yapılan toplantıda Gençlik koordinatörleri de yer alarak gençlerin ihtiyaçları, sorunları ve alandaki hizmetler üzerine görüşüldü.