11.10.2021

Emekli Müftülerle "Vefa" Programı Düzenlendi

Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında Bursa’da görev yapan emekli İl ve İlçe Müftülerinin katılımıyla “vefa” temalı toplantı Bursa İl müftülüğünde gerçekleşti.

Programda emekli müftüler, görev sürelerinde unutamadıkları hatıraları ve tecrübelerini paylaştılar. Bursa İl Müftüsü İzani Turan yaptığı konuşmada, “Bursa için her biriniz bir değer ifade ediyorsunuz. Görev süreniz esnasında çok kıymetli çalışmalar yürütmüş olduğunuzun bahtiyarlığını yaşıyoruz. Biz de sizden aldığımız bu bayrağı bir adım ileriye taşımak için ekibimle birlikte çalışıyoruz. Bizim de görev süremiz sona erdiğinde sizler gibi emektar olarak hayatımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz.” dedi.
Hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından program sona erdi. Ertesi gün yeni hizmet binasını ziyaret eden emekli müftüler, Bursa İl Müftüsü İzani Turan’ı görev süresince yapmış olduğu gayretli çalışmalarından dolayı tebrik ettiler.