30.11.2021

Erkek Konukevine Kitap Hediyesi

Bursa İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun organizesiyle Bursa Büyükşehir Belediyesi Erkek Konukevine Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınlarından kitap hediyesinde bulunuldu. İl Müftü Yardımcısı Faruk Güneş ve Gemlik Vaizi Ramazan Güçlü konukevini ziyaret ederek kitapları teslim etti.

Diyanet İşleri Başkalığı yayınlarından çıkan kitapları inceleyen konukevi sakinleri oluşturulan kitaplığı oldukça beğendi. Müftülük yetkilileri daha sonra konukevi sorumlusu Haşim Sivri ve konukevi sakinleriyle bir araya gelip sohbet etti.

Konukevi sorumlusu Haşim Sivri, yapılan kitap hediyesinden ve Bursa İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunca haftalık olarak yürütülen manevi destek çalışmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti.