01.01.2022

Sabah Namazında Ailece Camide, Milletçe Duadayız

“Sabah Namazında Ailece Camide, Milletçe Duadayız” programı çerçevesinde Bursa’nın 17 ilçesinde merkezi camilerde sabah namazı buluşması gerçekleşti. Türkiye genelinde yapılan buluşmada eller semaya yükseldi, dualar tesbihatlar yapıldı.

Bursa Ulu Cami’deki sabah namazı buluşmasına Bursa İl Müftüsü İzani Turan da katıldı. Oldukça yoğun ilginin olduğu buluşmada Ulu Cami içinde yer bulamayan vatandaşlar dışarıda saf tuttu. Kur’an-ı Kerim ziyafeti, sabah namazı ve tesbihatların ardından Müftü İzani Turan binlerce kişiyle birlikte dua yaptı.

Bursa’nın tüm ilçelerinde yapılan “Sabah Namazında Ailece Camide, Milletçe Duadayız” programına on binlerce Bursalı ailece katılarak sabah namazının bereketinden istifade etti. Cami programları önümüzdeki aylarda da devam edecek.