12.01.2022

Okullarda “Bir Konu Bir Konuk” Söyleşileri Başladı

Bursa İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu (ADRB) tarafından okullara yönelik “Bir Konu Bir Konuk” söyleşileri düzenleniyor.

Okul müdürlüklerinden gelen talepleri değerlendiren İl ADRB Koordinatörlüğü, ilk söyleşileri Nizam Karasu Anadolu İmam-Hatip Lisesi gerçekleştirdi.

Nizam Karasu Anadolu İmam-Hatip Lisesi’nde kız öğrencilere yönelik İl Uzman Vaizi Emine Kirişçi, erkek öğrencilere ise İl Vaizi Muhammed Döner konuşma yaptı. Mahremiyet kavramı, mahremiyet bilinci çerçevesinde insanın değeri ve saygınlığına dikkat çekilen söyleşilerde oldukça yoğun katılım olduğu gözlemlendi. Her iki program sonunda da soru cevap faslı yapılarak öğrencilerin soruları cevaplandırıldı.

“Bir Konu Bir Konuk” Söyleşileri Bursa Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunca önümüzdeki aylarda da gelen talepler çerçevesinde farklı başlıklarda yapılmaya devam edecek.