19.01.2022

Ocak Ayında Yazar-Okur Buluşması Gerçekleşti

Bursa İl Müftülüğü tarafından düzenlenen “Hocalarımız Okuyor” etkinliklerinin Ocak ayı konuğu Diyanet İşleri Uzmanı Dr. Lamia Levent Abul oldu.

Yazarın “AYİNE” adlı kitabını okuyan Bursa’daki Kur’an Kursu Öğreticileri sorularını kitabın yazarına sorma imkânı buldu.

İl Müftü yardımcısı Melek Menteşe’nin selamlama konuşması ile başlayan programda “Ayine” adlı kitabında tasavvuf konusunu ele alan Dr. Lamia Levent Abul ile tasavvuf üzerine bilgilendirici ve samimi bir program gerçekleştirildi.

Çevrimiçi olarak gerçekleşen programda yazar, tasavvufi kavramlar üzerinden Allah’a ulaşmanın yollarını, mertebelerini anlatırken özellikle nefis terbiyesi üzerinde durarak çağımızın en büyük hastalığı olan doymayan nefse merhem niteliğinde formüller sundu. Söyleşi karşılıklı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.