21.05.2022

İl Müftümüz Yavuz Selim Karabayır, Mobil İrşad ekibiyle bir araya geldi.

Bursa İl Müftümüz Yavuz Selim KARABAYIR, “Ahlaklı Birey Erdemli Toplum” (Mobil İrşad) proje uygulayıcısı gönüllü din görevlileri ile bir araya geldi.

Proje Sorumlusu İl Müftülüğü Vaizi Bekir Şahin ve Din Hizmetleri Uzmanı Adnan Beyhan proje hakkında sunum yaparak Müftümüz Yavuz Selim Karabayır'ı bilgilendirdi. Sunumun ardından proje uygulayıcısı din görevlileri kendilerini tanıtırken sahada tanık oldukları ilginç olayları da anlattılar.

Sonrasında İl Müftümüz Karabayır, bu projenin gerçekleşmesinden dolayı memnuniyetini dile getirirken, yeni bir heyecanla tekrar bu ziyaretlere devam edilmesi gerektiğini ve bu konuda gereken her türlü desteği vereceğini ifade etti. Kendisinin de bu ziyaretlere katılacağını belirten Karabayır, sahada hep birlikte Bursa'da güzel hizmetlere imza atacaklarını ifade etti.