05.10.2022

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Nedeniyle, İl Müftümüz Emekli Din Görevlileriyle Yemekte Bir Araya Geldi

Müftümüz Yavuz Selim Karabayır’ın ev sahipliği yaptığı programa İl Müftü Yardımcılarımız, İlçe Müftülerimiz, il ve ilçe müftülüklerimizde çalışan personelimiz de iştirak etti. Müftümüz Karabayır ve beraberindeki heyet gelen misafirleri kapıda karşıladı.

Program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından açılış konuşması gerçekleştiren İl Müftümüz Yavuz Selim Karabayır “Emekli olan hocalarımıza görevli oldukları dönemde yapmış oldukları hizmetlerden dolayı şahsım nezdinde tüm din görevlileri adına teşekkür ediyorum. Rabbim bundan sonraki hayatlarında sağlık sıhhat afiyet versin. Birliğimiz ve dirliğimiz bozmasın Allah. Bize de en iyi şekilde, çalıştığımız bu kurumda hizmet etmeyi nasip etsin inşallah.” dedi.

Program, salonda bulunan emekli hocalarımızın söz alarak duygularını ifade etmesinin ardından yapılan duayla son buldu.