14.10.2022

Mevlidi Nebî Haftası Nedeniyle KYK Yurtlarında Program Düzenlendi

Emir Sultan Erkek Öğrenci Yurdunda gerçekleşen program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlarken, İl Müftü Yardımcısı Nurullah Koçhan selamlama konuşması yaptı. Nilüfer İlçe Müftüsü Şakir Pinal ve Gemlik İlçe Müftüsü Mustafa Akdağ’ın da iştirak ettiği programlarda öğrenciler tarafından şiirler okundu. Programın ikinci bölümünde Nilüfer İlçe Müftülüğünde çalışan Din Görevlilerince tasavvuf musikisi konseri verildi. TDV Bursa, Nilüfer ve Gemlik Şubeleri tarafından çekilişle on üç öğrenciye eğitim ödemesi takdim edilerek program sona erdi.

Halime Hatun Kız Öğrenci Yurdunda ise yapılan program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayıp hazırlanan sinevizyon gösterisiyle devam etti. Sonrasında İl Müftü Yardımcısı Melek Menteşe selamlama konuşması gerçekleştirdi. Programa KYK öğrencilerinin yanı sıra manevi danışmanlar ve Kur’an Kursu öğreticileri de katıldı. Ardından öğrencilerin şiirleri ve Kur’an Kursu hocalarımızın musiki dinletisiyle devam etti.

Program TDV’nın ikramıyla son buldu.