26.10.2022

TDV Bursa Şubesi Kadın Kollarından, “Hediyem Kitap Olsun” Projesine Destek

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Bursa Şubesi Kadın Kolları sorumluları ve gönüllüleri tarafından “Hediyem Kitap Olsun” projesine destek amacıyla  Şehreküstü 15 Temmuz Demokrasi meydanında 20-21-22 Ekim 2022 tarihinde kermes gerçekleştirildi.

Bursa İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır’ın duasıyla açılan kermese, il müftü yardımcıları ve İlçe müftüleri de eşlik etti. TDV Bursa ilçe şubelerinin de destek verdiği kermese vakıf gönüllülerinin el emekleri satışa sunuldu. Yapılan Kermes Bursa’lı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Elde edilen gelir belirlenen okullara ve Diyanet Gençlik Merkezlerine, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı yayınlarının kıymetli eserleri, başta çocuklar ve gençler olmak üzere toplumun hemen hemen tüm kesimlerine ulaştırılmaya çalışılacak.