17.01.2023

İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır İnegöl İlçesinde Bir Dizi Programa Katıldı

İlçe ziyaretleri kapsamında Müftü Yavuz Selim Karabayır İnegöl ilçesinde bir dizi programa katıldı. İlk olarak TDV Kadın Kolları Bursa Şubesinin düzenlemiş olduğu “Hediyem Kitap Olsun” projesi kapsamında, Alanyurt Ortaokuluna hediye edilecek kitaplar, Müftü Karabayır, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüsü tarafından öğrenci, öğretmen ve idarecilerin katıldığı törenle teslim edildi. Ardından Hacı Adem Yaran 4-6 Yaş Kur’an Kursunu ziyaret eden Müftü Karabayır öğrenciler ve kurs öğreticileri ile bir araya geldi. Okul buluşmaları kapsamında Şehit Fevzi Başaran Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda gençlerle söyleşide buluşan Müftü Karabayır, gençlere zamanı etkili ve verimli kullanma hakkında tavsiyelerde bulundu. Gönül Seferberliği Buluşmaları kapsamında Diyanet Genç Ofiste din görevlileri ile de buluşan Müftü Karabayır’a, İl Müftü Yardımcıları Melek Menteşe, Nurullah Koçhan ve Yavuz Yıldız ile İnegöl Müftüsü İsmail Hatipoğlu eşlik etti. Müftü Karabayır programlar için İlçe Müftüsü ve ekibine teşekkür ederek ilçeden ayrıldı.