20.01.2023

Müftü Yavuz Selim Karabayır "Cuma Geceleri Ailece Camide Buluşuyoruz" Programına Katıldı

"Cuma Geceleri Ailece Camide Buluşuyoruz" projesi kapsamında anne, baba, genç ve çocuklar Orhangazi İlçesi Gazi Orhanbey Camiisi’nde bir araya geldi.

Bursa İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır, İlçe Belediye Başkanı Bekir Aydın, İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, din görevlileri ve özellikle gençlerin katıldığı programa vatandaşlar çok yoğun ilgi gösterdi. Akşam namazının kılınması ile başlayan program Kuran-ı Kerim tilaveti, ilahi, kaside dinletisi ve tesbihat ile devam etti. Yatsı namazını kıldıran İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır namazdan sonra buluşma kapsamında cemaate hitap etti. Namaz sonrası çocuklara hediye takdimi ve katılımcılara çorba ikramı yapıldı.