20.01.2023

"Mum Dibini Işıtır" Projesi Kapsamında Müftülük Personelinin Eşleri ile Bir Araya Gelindi

Bursa İl Müftülüğü ADRB Koordinatörlüğü, "Mum Dibini Işıtır" projesi kapsamında müftülük personelinin eşleri ile istişare toplantısı düzenledi. İl Müftü yardımcısı Melek Menteşe hocamızın başkanlığında ve Bursa İl Müftülüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen programda eğitim, kültürel, sosyal ve TDV gönüllü faaliyetler bölümlerinde yapılacak çalışmalar istişare edildi ve planlandı. İkramların sunulması ve karşılıklı memnuniyet ifadeleri ile toplantı sona erdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Aile ve Dini Rehberlik Dairesi'nin projesi olan "Mum Dibini Işıtır"projesi, Din görevlilerinin ailelerini desteklemek, onların büyük bir aileye mensup olduklarını hissettirmek ve TDV faaliyetlerine katkıda bulunmalarına vesile olmak amacıyla başlatılan bir çalışmadır.