07.03.2023

Bursa İl Müftülüğü ADRB Koordinatörlüğü, Depremden Etkilenen Çocuklara Bursa Gezisi Düzenledi

Bursa İl Müftülüğü ADRB Koordinatörlüğü, Aile Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Sırameşeler çocuk sitesinde kalan bir grup deprem bölgesinden gelen  çocuklarla Bursa'nın tarihi ve kültürel mekanlarına gezi düzenledi. Bursa Diyanet Gençlik Merkezinde yapılan kahvaltı programının ardından, Osmangazi ve Orhangazi Türbeleleri ve Üftade Camisi ile başlayan gezi, Ulucami, Çarşı, Yeşil Camisi, Mehmet Çelebi'nin türbesi, Emirsultan Camisi ve türbesi ile sona erdi. Çocuklar, Bursa'nın manevi havasını derinden hissettiklerini belirterek geziden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Depremzede kardeşlerimiz için düzenlenecek geziler ilerleyen günlerde devam edecek.