07.03.2023

Bursa İl Müftülüğü ADRB Koordinatörlüğü , ÇODEM -Ovaakça'da Kandil Ziyaretinde Bulundu

Bursa İl Müftülüğü ADRB Koordinatörlüğü , ÇODEM -Ovaakça'da kandil ziyaretinde bulundu.Burada kalan kızlar tarafından düzenlenen kandil programına konuşmacı olarak katılan İl Müftü Yardımcısı Melek Menteşe, Berat Kandilinin kazanımlarından bahsetti ve Ramazan-Şerif'in müjdecisi olmasını vurguladı. Kızların hazırladığı ilahi ve tiyatro gösterisinin ardından Bursa TDV Kadın kollarının hazırladığı dua kitapları hediye edildi.Ayrıca akşam Sırameşeler SEÇ'e  yapılan kandil  ziyaretleri yapıldı. İl Müftü yardımcısı Melek Menteşe ve beraberindeki ekip, sevgi evlerinde kalan çocukların kandillerini tebrik ettiler ve kandil kurabiyesi ikram ettiler. Deprem bölgesinden gelen çocukların da bulunduğu  SEÇ, ÇEKOM ve ÇODEM 'lerde kalan çocuklar için görevlendirilen manevi danışmanlar da, görev yerlerinde kandil münasebetiyle çeşitli faaliyetler gerçekleştirdiler.