09.03.2023

İl Müftü Yardımcısı Melek Menteşe, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Münasebetiyle Gürsü İlçesinde Gerçekleşen Programa Katıldı

İl Müftü yardımcısı Melek Menteşe, Bursa Gürsu Müftülüğünün ve Gürsu Belediyesinin  8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle hazırladıkları programa konuşmacı olarak katıldı.Aşr-ı Şerif'le başlayan, Gürsu Müftüsü Murat Sarı'nın selamlama konuşması  , İl Müftü yardımcısı Yavuz Yıldız ve Gürsu Belediye Başkan  vekili Köksel Erdem' in protokol konuşmaları ve  hediye takdimi ile devam eden  programda İl Müftü Yardımcısı Melek Menteşe, deprem bölgesinde kadın olmaktan, zor zamanlarda kadınların toplumdaki rollerinden ve Hz. Peygamber döneminde İslam'a hizmet eden hanımların özelliklerinden bahsetti. Yoğun bir katılım olan  ve ilgi ile takip program, ikramlar ve hediyelerle sona erdi.