24.05.2023

İl Müftüsü Karabayır Kariyer Günleri Buluşması Kapsamında Gençlerle Bir Araya Geldi

Moderatörlüğünü okulun rehber öğretmeni Çağla Nur Çalış’ın yaptığı programda İl Müftüsü Karabayır gençlerin sorularına içtenlikle cevap verdi. Müftü Karabayır değerlendirme bölümü konuşmasında, “toplumsal kurumların yarınki mümessili ve medeniyetimizi çok daha yukarılara taşıyacak siz kıymetli hazinelerimizi tebrik ediyorum, yetişmenizde emeği olan başta ailelerinizi, öğretmenlerimizi, çoğunuza ilk duayı öğreten camilerimizin ve Kur’an kurslarımızın değerli hocalarını tebrik ediyorum. Allah’a hamdolsun değerleriyle yetişen siz kıymetli gençlerimizin mazlumun umudu, insanlığın huzuru iyiliği ve hakim kılmak için bütün varlığıyla çalışacak olmanızı görmek bize güven veriyor” dedi. Program sonunda okul müdürü Yunus Akkoç İl Müftüsü Karabayır’a çiçek takdim etti. Müftü Karabayır öğrenciler tarafından düzenlenen kermesi de ziyaret ettikten sonra okuldan ayrıldı.