02.06.2023

Bursa’da 4-6 Yaş Kapanış Programları ve Onuncu Yıl Etkinlikleri Coşkusu

On yıldır Diyanet İşleri Başkanlığınca hizmet veren 4-6 yaş Kur’an kursları birçok öğrencinin yetişmesine vesile olurken, kurslarda değerler eğitiminden el becerilerine, temel ahlaki bilgilerden Kur’an-ı Kerim eğitimine, Peygamberimizin hayatından sosyal hayata dair farklı etkinlikler yer almaktadır. Yapılan yıl sonu programlarında minik öğrenciler edindikleri kazanım ve becerileri başta aile yakınları olmak üzere katılımcılara sergiledi. Öğrenciler Kur’an-ı Kerim, hadis, şiir ve ilahi okumalarının yanı sıra sema, tiyatro, drama gösterileri de sundu. Açık alanda yapılan etkinliklerde ise protokol üyeleri ile birlikte halat çekme başta olmak üzere farklı etkinliklerle doyasıya eğlendiler. Yoğun teveccühün olduğu programlara İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, öğrenci veli ve yakınları ile vatandaşlar katıldı.