22.05.2019

“Diyanet Mola” Bursa Terminalinde Hizmete Başladı

Bursa İl Müftülüğü tarafından Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminalinde vatandaşlarımızın bekleme süreleri içerisinde dinlenip vakit geçirebilecekleri “Diyanet Mola” hizmete açılmıştır.

Diyanet yayınlarından aylık dergiler, kaynak kitaplar, çocuk kitapları ve tanıtım broşürlerinin de vatandaşlarımızın istifadesine sunulduğu “Diyanet Mola”da, müftülüğümüze bağlı din görevlilerimiz de zaman zaman vatandaşlarımızda buluşup rehberlik etmektedirler.

Vatandaşlarımızın terminallerde bir süre beklerken dinlenecekleri nezih bir alana kavuşturan platform içinde bulunan ve 24 saat yayın yapan ekranda, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın ve il, ilçe müftülüklerimizin yapmış olduğu faaliyetlerin tanıtımı da yapılmaktadır.

Bursa İl Müftülüğü’nün örnek projesi olan ve farklı noktalarda yaygınlaştırılması planlanan “Diyanet Mola” ziyaretçilerini bekliyor.