07.03.2020

Batı Trakya Vaaz ve İrşat Ekibinden Bursa İl Müftülüğüne Ziyaret

İskeçe Seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete ve İskeçe Müftülüğüne bağlı Kadın Vaaz ekibi Bursa İl Müftülüğüne ziyarette bulundu. Ziyarete Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi Başkanı Dr. Ali Emin Latif de katıldı.

Bursa İl Müftüsü İzani Turan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Orada zor şartlarda görev yapan din gönüllüsü olan hocalarımıza başarılar diliyorum dedi. Zor şartlar olmasına rağmen yürütülen din hizmetlerinden haberdar olduğunu belirten İzani Turan, bunun mükâfatının Yüce Allah katında kıymetli olduğunu hatırlattı.

İskeçe Seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete, Bursa’nın tarihimizde olan önemine dikkati çekti. Ecdat yadigarı olan bu şehirde olmaktan çok mutluyuz dedi. Din hizmetleri hususunda beraberce daha güzel işler yapacaklarını vurguladı.

Ziyarette Bursa İl Müftüsü İzani Turan, İskeçe Seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete’ye plaket takdim etti.