12.03.2020

Terminal Diyanet Mola Esnaf Buluşması Gerçekleştirdi

Bursa Şehirler Arası Terminal İşletmesinde hizmet veren Diyanet Mola, terminal esnafını kahvaltıda bir araya getirdi. Etkinliğe Bursa İl Müftüsü İzani Turan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İl Müftü Yardımcıları ve Belediye İdarecileri katıldı.

Bursa İl Müftüsü İzani Turan, “Halkımızın din hizmetlerine ulaşabilmesi için, zaman ve mekan gözetmeksizin çaba sarf ediyoruz. Diyanet mola da bu hizmetlerimizden bir tanesi. Bizim göz bebeği projemiz. Terminal Diyanet Mola ise ilk göz ağrımız. Burası için donanımlı, güler yüzlü gayretli olan görevlimiz Ferdi Genç hocamızı görevlendirdik. Allah kendisinden razı olsun ki o da gayret gösteriyor. Yolda kalmışa, sıkıntısı olana burada yardımcı olmaya çalışıyor. Bu gün burada bulunmamıza vesile olan da onun bu gayretlerinin meyvesidir” dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kendisinin halka hizmet için göreve geldiğini belirtti. Din hizmeti alanında da üzerine düşen ne varsa, müftülükle istişare halinde olarak yapmaya hazır olduğunu söyledi. “Burada da böyle bir etkinlik olduğunu müftü hocamız haber verince, her şeye rağmen katılmak istedim” dedi.

Programda Bursa İl Müftüsü İzani Turan terminal esnafıyla muhabbet etti. Onların sıkıntılarını ve sorunlarını dinledi. Program sonundaBursa İl Müftüsü İzani Turan, Bursa Otogar Esnaf ve Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yılmaz Ataş’a hediye takdim etti.