17.07.2020

Mobil İrşad Ekibi İl Müftülüğü'nde Bir Araya Geldi

“Ahlaklı Birey Erdemli Toplum Projesi” kapsamında çalışmalar yapan Mobil İrşat Ekibi, pandemi nedeniyle verilen uzun bir aranın ardından Bursa İl Müftülüğü’nde yeniden bir araya geldi.

İl Müftüsü İzani Turan’ın başkanlığında Müftü Yardımcısı Hüseyin Taner, Proje Koordinatörü Bekir Şahin ve 17 İlçe Mobil İrşat temsilcilerinin katıldığı toplantıda genel değerlendirmeler yapıldı.

İl Müftüsü İzani Turan, Mobil İrşad ekibinin şimdiye kadarki çalışmalarına değinerek sahada önemli bir vazife yürüttüklerini, halkımızdan da olumlu geri dönüşler aldıklarını ifade etti.

Toplantıda ayrıca Bursa Büyükşehir Belediyesi’yle ortak olarak hazırlanan ve içinde Kurban ibadetine dair temel bilgi ve sıkça sorulan soruların yer aldığı Kurban broşürleri tanıtıldı. Mobil İrşat Ekipleri Kurban pazarlarındaki esnafı birebir ziyaret ederek kurbanla ilgili soruları dinleyecek hazırlanan broşürlerle halkımız kurban ibadeti konusunda bilgilendirilecek.